Vietnam 2018

Vi kørte 1:30 om natten til Københavns lufthavn lørdag den 6. Oktober og min farfar , farmor og faster Elisa er med og vi fløj med Qatar Airways.og vi sov en nat i ho chi minh inden vi fløj til Da Lat.

I Da Lat boede vi på Mr. Rots Hotel som var hyggeligt og vi spiste morgenmad i køkkenet.

1. dag besøgte vi Crazy House som er et hus en vietnamesisk kvinde har bygget. Hun var uddannet arkitekt og ville ikke bo bo som alle andre vietnamesere.

2. dag var vi på Mr. Rots secret tur. Første stop var ved en græshoppe farm, her opdrætter de græshopper til at kunne spise. Vi smagte også friturestegte græshopper og de smagte af pommesfrites.

Så kørte vi til en silkefarm hvor de tog silken ud af puppen hvor larven ligger i.

Vi så også et vandfald som hedder Elefantvandfaldet, det er fordi at inden der boede andre end højlandsfolket der så var der mange elefanter men de er der ikke mere nu er de længere inde i junglen.

 

Så kørte vi ud til nogle af Mr. Rots venner hvor vi fik frokost, Mr. Rot er også god til at sætte hår så han sætter hår på min søster og mig det blev flot. Efter frokost så vi hvordan en lokal højlands familie bor, det er bare et skur med jordbund og der er ingen rigtig seng. De spiser også tørret rotter og andet kød. De er ikke glade for at få taget billeder så der har jeg ingen fra.

Nu er vi kommet til Hue og vi har fejret min mors fødselsdag. Vi har i dag været på tur men det regnede meget så det blev ikke til så meget.

DCIM101GOPRO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *